dinsdag 24 september 2013

Een beetje vreemd,maar wel lekker!

Na onze vakantie in Florida zaten we thuis al weer gauw te kijken naar tickets voor volgend jaar.
Dat was nog niet makkelijk.Ook omdat we niet zeker wisten of Ian deze keer mee zou gaan. Na veel overleg en nadenken wilde hij toch niet echt mee.

Dus gingen wij verder zoeken voor ons tweetjes.Alles kwam voorbij,Miami,Orlando,Atlanta,meivakantie,zomervakantie etc...Pfff werd er ff gek van.
Alles maar even op een laag pitje gezet om ons eerst voor te bereiden op het huwelijk van onze oudste op 20 september jl.
Wat een geweldige dag was dat!! Een rollercoaster van emoties.
Inmiddels zijn de tickets geboekt en gaan we niet naar Florida.We gaan eens kijken hoe het in het wilde westen  is.Op 6 juli 2014 vliegen wij met Icelandair ( die hadden een wel hele mooie ticketprijs)naar Denver om daar vandaan een rondje  National Parcs,Grand Canyon,Las Vegas etc te maken.
Op 23 juli vliegen we dan vanaf Denver weer terug. 
We hebben er enorm veel zin in en zijn druk bezig met een schema te maken en hotels te zoeken. In Las Vegas willen we iig super luxe en het liefst op de Strip.Dus alle tips zijn welkom.

Wordt weer vervolgd.....

5 opmerkingen:

 1. Oh wat leuk Cariene, zijn jullie al vaker in het westen geweest? Misschien haal je nog wat tips uit een van onze reisverslagen http://meeramerikareizen.blogspot.nl/ van 2003 of 2007. Wij vinden The Signature helemaal geweldig, http://www.signaturemgmgrand.com/
  Goed aanbiedingen in de gaten houden. Veel plezier met alle voorpret.
  Groetjes
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit wordt de eerste keer het westen Anita.Ik ga meteen jullie reisverslagen doorspitten.Thank you!

   Verwijderen
 2. Dat wordt een supermooie trip !!! Prachtig vooruitzicht !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 't Is wel vreemd, maar op de duur zal het wel wennen........;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel plezier met alle voorbereidingen. Wij zijn in 2011 naar het westen van de USA geweest. Misschien heb je nog iets aan ons verslag.
  http://familievanderdonk.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen